Hrvatski
Hrvatski
English

Vanjski suradnici Fakulteta u 2023./24. ak. god.

 1. Doc.dr.sc. Krunoslav Aladić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 2. Prof.dr.sc. Jurislav Babić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 3. Mr.sc. Sunčica Bajić, pred., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 4. Marija Bošnjak, mag.math., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 5. Matej Čičak, mag.philol.germ, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 6. Doc.dr.sc. Anton Devčić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 7. Vedran Gongeta, mag.iur., pred., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 8. Sanja Grabusin, prof., pred., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 9. Dr.sc. Mario Hak, prof.struč.stud., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 10. Mr.sc. Davor Huška, pred., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 11. Prof.dr.sc. Midhat Jašić, profesor emeritus, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 12. Izv.prof.dr.sc. Antun Jozinović, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 13. Prof.dr.sc. Dragan Kovačević, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 14. Doc.dr.sc. Jasenka Kranjčević, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 15. Izv.prof.dr.sc. Ante Lončarić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 16. Luka Mandić, mag.ing.comp., pred., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 17. Hrvoje Mikolčević, dipl.ing., pred., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 18. Prof.dr.sc. Krešimir Nenadić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 19. Ivan Radošić, mag.oec., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 20. Prof.dr.sc. Robert Raponja, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 21. Izv.prof.dr.sc. Antonija Šarić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 22. Dr.sc. Ines Škoko, pred., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 23. Izv.prof.dr.sc. Krešimir Šolić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 24. Mr.sc. Igor Štavlić, pred., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 25. Prof.dr.sc. Drago Šubarić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.